четверг, 20 февраля 2020 г.

День вчителя

У прекрасну пору року, коли шелестить золотим листям осінь і приносить нам свої дари, коли сонце стає лагідним і бажаним, небо синім і глибоким приходить до нас освітянське свято. Уже традиційно в Моївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів День професійного свята учителів не схожий ні на один в навчальному році. Він наповнений приємними сюрпризами. Ранкова зустріч учителів почесним строєм в святково прикрашеному вестибюлі, вручення осіннього сувеніру, і звичайно, проведення дня самоврядування. А на закінчення дня святкова лінійка з піснями, жартами, сценками та словами вдячності. Завітали учні з вітаннями і до вчителів пенсіонерів, які не один десяток років свого життя присвятили дітям.

Тренінг " Я - успішний п'ятикласник"

Перехід із початкової школи до середньої більшість учнів сприймає як важливий крок свого життя – «Я вже не маленький». Але недостатня сформованість психічних та фізіологічних процесів має інші на це плани. Для цього щоб поступово ввести дитину у середню ланку , необхідно контролювати та корегувати процес адаптації до 5класу. Так ми і робимо.

З метою вивчення перебігу адаптації та її вплив на психічний стан учня було проведено діагностичне заняття з елементами тренінгу " Я успішний п'ятикласник"
Творчий підхід - творчі діти! Саме так можна сказати про наших першокласників, які готові творити у будь -який час!








Комментариев нет:

Отправить комментарий